Славни личности кои имаат различна боја на двете очи (фото)


Славни личности кои имаат различна боја на двете очи (фото)

Дали некогаш сте забележале дека некои од славните личности немаат иста боја на двете очи, туку им се различни?

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-01.jpg

Станува збор за состојба која се нарекува хетерохромија, која не е воопшто ретка, а може да се забележи кај многу ѕвезди.

Оваа појава може да се однесува на целосно различна боја на едното и на другото око, или пак, само на еден дел од окото кој е во различна боја.

Иако кај некои е поизразено, а кај други не толку впечатливо, славните не се срамат од тоа, па изгледаат уникатно.

Погледнете кои од нив имаат различна боја на очи:

Кејт Босворт

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-02.jpg

Мила Кунис

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-03.jpg

Хенри Кeвил

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-04.jpg

Алис Ив

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-05.jpg

Кристофер Вокен

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-06.jpg

Џош Хендерсон

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-07.jpg

Деми Мур

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-08.jpg

Бенедикт Камбербач (му се менуваат од зелени во плави и обратно)

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-09.jpg

Сајмон Пег

slavni-lichnosti-koi-imaat-razlichna-boja-na-dvete-ochi-foto-10.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Славни мажи кои во младоста не биле згодни и привлечни како денес Славните мажи кои денес важат за секс симболите, во младоста не биле толку привл...
Славни личности кои сакаат да се прошетаат без долна облека Кога аутфитот го наложува тоа или дамите сакаат да се чувствуваат слободно – гол...
Познати дами кои имаат мали гради и се горди на нив И додека девојки од цел свет, за жал, се оперираат за да имаат бујно деколте как...