Тројца мажи во кои Кејт Мидлтон беше вљубена, пред да го најде својот принц


Тројца мажи во кои Кејт Мидлтон беше вљубена, пред да го најде својот принц

Едвај и да го паметиме времето кога Кејт и Вилијам не беа пар, но тоа не значи дека Кејт нема љубовно минато пред него.

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-1.jpg

Без навреда кон принцот Вилијам, но и пред него Кејт Мидлтон имала истенчен вкус за избор на мажите.

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-2.jpg

Пред да го пронајде својот принц, Кејт имала 3 големи љубови.

Како изгледа секој од нив?

Willem Marx

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-3.jpg

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-4.jpg

Rupert Finch

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-5.jpg

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-6.jpg

Henry Ropner

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-7.jpg

trojca-mazi-vo-koi-kejt-midlton-bese-vljubena-pred-da-go-najde-svojot-princ-8.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кејт Мос со целулит и виснато стомаче на јахта со 13 години помладиот ... Кејт Мос е позната по тоа што „појадуваше“ шампањ, ручаше „вотка“, па продолжува...
Зошто Хари и Меган Маркл ќе се селат во нов дом, на страна од Вилијам ... Тие не сакаат детето да си го растат во златен кафез, плус изгледа односите поме...
Како Кејт Мидлтон се труди да не го засени Вилијам, а Меган се труди д... Кејт Мидлтон со посебни тактики му дозволува на нејзиниот сопруг, идниот крал на...