12 ѕвезди чиј изглед докажува дека годините се само бројка


12 ѕвезди чиј изглед докажува дека годините се само бројка

Кога ќе ги видите овие ѕвезди нема да претпоставите колку години имаат. Дали имате луѓе со вака младешки изглед и во вашата околина?

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-01.jpg

Кога гледаме некои ѕвезди ни изгледа како тие да ја откриле тајната на вечната младост.

Тие изгледаат и по 10 , 20 години помлади од нивната вистинска возраст. Генетиката, како и здравиот начин на живот за нив направиле чудо.

Ѕвезди за кои годините се само бројка:

Миранда Кер – 35 години

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-02.jpg

Иман – 62 години

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-03.jpg

Кристи Бринкли – 63 години

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-04.jpg

Џејн Фонда – 81 година

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-05.jpg

Хајди Клум – 45 години

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-06.jpg

Синди Крафорд – 52 години

12-dzvezdi-chij-izgled-dokazhuva-deka-godinite-se-samo-brojka-07.jpg

Уште 6 ѕвезди на следната страна...Би можело да ве интересира:

Ѕвезди кои прават добри дела од срце, а не за поголема слава Светските ѕвезди ја покажуваат славата на различен начин – некој создава бариера...
Ѕвезди кои дизајнерите одбиле да ги облечат за настани Деновиве се шири веста за Бебе Реџа, која остана без облека за Греми наградите, ...
Џон Бон Џови и уште 5 ѕвезди кои одбраа да живеат во мали и тивки градови Тие не ја сакаат вревата на Лос Анџелес, сакаат мирен живот на големи имоти во м...