Додека за Лиам Хемсворт кружат гласини дека ќе се жени повторно, Мајли Сајрус опуштена со драматичен аутфит

31-годишниот Лиам вели дека е подготвен повторно да стане сопруг и дека со новата девојка Габриела Брукс (24) нема драма како со поранешната сопруга Мајли Сајрус.

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-01.jpg

Мајли Сајрус од својот дом во Лос Анџелес отпатува во Њујорк каде ќе биде музички гостин на „Saturday Night Live“.

28-годишната пејачка беше фотографирана на една од пробите во опуштено издание со драматичен аутфит.

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-09.jpg

Таа носеше карирано здолниште, мрежести хулахопки, бела подвезица и чевли на платформа со панделка. Нешто вакво само Мајли умее да искомбинира и износи.

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-03.jpg

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-04.jpg

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-02.jpg

Во меѓувреме за нејзиниот поранешен сопруг Лиам Хемсворт (31) кружат гласини дека повторно планира да стапне на лудиот камен, овојпат со својата девојка, моделот Габриела Брукс (24).

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-06.jpg

„Лиам и Габриела се во сериозна врска. Тие не го презентираат тоа пред јавноста, но нивните семејства и пријатели знаат колку се блиски и дека свршувачката е зад аголот“, вели извор близок до парот, кој додава дека Лиам поминал многу по разделбата со Мајли.

„Тој се угледува на неговите браќа и би сакал еден ден да има долг и стабилен брак. Подготвен е да биде сопруг, само сака да биде уверен во врската со Габриела пред да клекне пред неа и да ја запроси“, додава изворот.

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-08.jpg

Инаку, Лиам за првпат го поврзаа со Габриела во декември 2019 година, неколку месеци по крајот на неговиот краток брак со Мајли.

Мајли и Лиам се венчаа во декември 2018 година, а официјално по бракоразводната постапка го финализираа разводот во јануари 2020. Пред тоа со прекини се состануваа цела деценија.

dodeka-za-liam-hemsvort-kruzhat-glasini-deka-kje-se-zheni-povtorno-majli-sajrus-opushtena-so-dramatichen-autfit-07.jpg

Изворот додава дека на Лиам му се допаѓа што Габриела сака да е на страна од рефлекторите за разлика од неговата поранешна сопруга Мајли која обожава скандали.

„Таа не мечтае за внимание и приземјена е. Работите ги чува за себе, исто како и Лиам. Тие се поддржуваат еден со друг и се прифаќаат. Лиам најголемиот дел од времето го минува во Австралија за да биде со неа“, вели изворот.

Прочитајте и Мајли Сајрус тверка, а Лиам Хемсворт се срами од неа - видео на кое се гледа крајот на нивниот брак

Повеќе фотки од Лиам и новата девојка:

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ирина Шајк си се шета со бившиот, Мајли Сајрус на плажа со ‘неуредна фризура’: Фото-докази дека и ѕв... Ирина Шајк со качулка се крие додека ја шета ќерката со поранешниот сопруг, Мајл...
10 светски ѕвезди кои биле во врска и со мажи и со жени Некои од најголемите светски ѕвезди не кријат дека ги привлекуваат и двата пола,...
Фото-споредби од познати жени кои (најверојатно) ги намалиле образите Кира Најтли, Ања Тејлор Џој и Деми Мур се само дел од славните жени за кои јавно...
8 славни жени кои решија да станат мајки по 40-тата година Хилари Свонк остана бремена на 48 години, Наоми Кемпбел доби син со сурогат мајк...
Познати жени кои се маќеи (и ги сакаат децата на сопрузите како свои) „Кога се венчав во Вил, знаев дека и син му е дел од нашето семејство. Потоа нау...
Најубавите парови на доделувањето на Греми 2024 (фото) Дејвид Гета и девојката Џесика, Криси Тајген и Џон Леџенд, но и Мајли Сајрус со ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg