Како да аплицирате за кредит во Тиго онлајн?


Како да аплицирате за кредит во Тиго онлајн?

kako-da-aplicirate-za-kredit-vo-tigo-online.jpg

Брзата и едноставна онлајн апликација, овозможува да аплицирате за кредит од 2.000 до 80.000 денари од било кој уред (компјутер, таблет или мобилен телефон), во било кое време и било каде, при што не е потребно физичко доставување на документи, а бараните средства ги добивате на сметка, доколку апликацијата е одобрена.

За да аплицирате онлајн, најнапред е потребно да отворите кориснички профил на www.tigo.mk, а потоа да продолжите со пополнување на бараните полиња. Од вас се бара само да ги имате вистинските детали и да бидете сигурни дека соодветно ќе ги пополните вашите податоци.

Одговорот за одобрување на кредитот, како и точната сума која ви е одобрена, ги добивате за 30 секунди по поднесувањето на апликацијата.

До услугите на Тиго можете да пристапите онлајн или во некоја од 26-те филијали во 19 градови ширум земјата, а аплицирањето и на обете места е подеднакво брзо и едноставно – одговор на апликацијата се добива за 30 секунди, a исплатата во кеш се врши за само 10 минути.

Дополнително, првата апликација е бесплатна, односно првиот кредит до 26.000 денари е со 0% каматна стапка.

Би можело да ве интересира:

Што е каматна стапка и што тоа значи? Зошто речиси сите кредити имаат каматна стапка? Каматната стапка е стапката со која ја плаќаме цената за привременото користење ...
Кога да земете кредит од финансиско друштво? Краткорочните кредити се наменети за пресретнување на неочекувани потреби за фин...
Што се краткорочните кредити? Кога некој има потреба од средства за пресретнување на неочекувани финансиски по...

Најчитани неделава