Даниел Кајмакоски со виклери на глава, хавајски тен и енергична имитација на Бруно Марс го маѓепса жирито на ТЛЗП (видео)

Втората емисија на Твоето лице звучи познато имаше чест да ја отвори нашиот Даниел Кајмакоски во улога на Бруно Марс.

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-01.jpg

Публиката и жирито заиграа во ритамот на „Uptown“, откако Даниел заедно со танчерите прво се појави во публиката, па потоа се качи на сцената.

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-02.jpeg

Со виклери на глава, хавајски тен, супер глас и добро играње го воодушеви жирито.

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-03.jpg

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-05.jpg

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-06.jpg

„Беше одличен и ти си еден од најдобрите музички вокали на овие простори, кореографијата беше феноменална. Танчерите направија супер атмосфера“, воодушевено коментираше Ненад Кнежевич - Кнез.

Останатите членови на жирито исто така имаа само пофалби.

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-07.jpg

daniel-kajmakoski-so-vikleri-na-glava-havajski-ten-i-energicna-imitacija-na-bruno-mars-go-magepsa-zirito-na-tlzp-08.jpeg

Погледнете го настапот:

М. Д. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg