На Даниел Кајмакоски добро му стои да биде жена - овојпат како Каролина Гочева во ТЛЗП (видео)

Во најновата епизода од Твоето Лице Звучи Познато, нашиот Даниел имаше задача да ја имитира Каролина Гочева.

na-daniel-kajmakoski-dobro-mu-stoi-da-bide-zena-ovojpat-kako-karolina-goceva-vo-tlzp-01.jpg

Тоа го направи фантастично - со бринета перика, светкав фустан и изведба на „Не се враќаш“, чиј текст го има напишано токму Даниел.

na-daniel-kajmakoski-dobro-mu-stoi-da-bide-zena-ovojpat-kako-karolina-goceva-vo-tlzp-02.jpg

Како што и самиот изјави, покрај трансформацијата во една од најубавите Македонки, настапот за него беше посебен предизвик заради тоа што текстот  е инспириран од настани во неговиот живот.

Пофалби од жирито доби и за сценскиот настап, но многу повеќе за емоциите кои ги внесе во изведбата.

na-daniel-kajmakoski-dobro-mu-stoi-da-bide-zena-ovojpat-kako-karolina-goceva-vo-tlzp-03.jpg

Како Даниел се снајде во улогата на Каролина:

 

Daniel kao Karolina Gočeva, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, April 3, 2016

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg