Настап од кој се наежи цел Балкан: Никола Роквиќ ја отпеа „Тајно моја“ на Тоше во ТЛЗП (видео)

Во 8-та епизода од новата сезона на Твоето лице звучи познато, Никола Роквиќ имаше сериозна улога и одговорност - да го долови нашиот великан Тоше.

nastap-od-koj-se-naezi-cel-balkan-nikola-rokvik-ja-otpea-tajno-moja-na-tose-vo-tlzp-01.jpg

„Што да кажам за него, Тоше, неколку места, па сите останати. Беше комплетен, како ангел на земјата,“ искрено раскажуваше Никола кој имаше прилично емотивен настап за изведување.

nastap-od-koj-se-naezi-cel-balkan-nikola-rokvik-ja-otpea-tajno-moja-na-tose-vo-tlzp-02.jpg

Кога се слушнаа првите ноти на „Тајно моја“, во целото студио настана поплава од емоции.

nastap-od-koj-se-naezi-cel-balkan-nikola-rokvik-ja-otpea-tajno-moja-na-tose-vo-tlzp-03.jpg

Оригиналноста на маската дополнително ќе ве наежи.

М. Д. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg