Читач на мисли

citach-na-misli.jpg

Мислите дека е невозможно компјутер да ви ги прочита мислите? Пробајте. Можеби ќе се изненадите. Следете ги инструкциите внимателно.

Што треба да направите:

1. Замислете си еден двоцифрен број (на пример 54).

2. Одземете ги од него неговите цифри (пр: 54-5-4 = 45).

3. Пребарајте го својот резултат во табелата и запомнете го симболот покрај него (десно од секое бројче).

4. Концентрирајте се на симболот. Кликнете на сивиот квадрат и споредете го резултатот.

И? Резултат? :-)

Би можело да ве интересира:

Тест на личноста: Животното што ќе го видите прво открива какви сте во љубовта Што значи ако видите птица или можеби коњ или...? Тестирајте се какви сте во уло...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg