Краток и брз тест

kratok-i-brz-test-povekjeКоја е вашата задача денес? Многу едноставно. Пред вас е една реченица на англиски, а вие треба да изброите колку пати во истата се повторува...


...буквата F без да го користите маусот како помош.

Ајде да видиме:

FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF-IC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS

Изброивте?

Колку ги има?

>

>

>

>

Бидете искрени?

> 3?

> или  4?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Хм, има 6!

Вратете се погоре и прочитајте уште еднаш!

Објаснувањето е дека човековиот мозок не го перцепира зборчето OF.

Би можело да ве интересира:

Тест на личноста: Животното што ќе го видите прво открива какви сте во љубовта Што значи ако видите птица или можеби коњ или...? Тестирајте се какви сте во уло...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg