Тест: Дали имате психопатски нагони?

test-dali-imate-psihopatski-nagoni-povekjeОвој тест за кратко ќе ви открие дали размислувате како психопат. Прочитајте го прашањето, размислете за одговорот и потоа видете го точниот...


...одговор во резултатот. Ова не е трик прашање. Ретко кој го одговара точно.

Жена, на погребот на својата мајка, запознала непознат маж. Многу и се допаднал, баш таков каков што отсекогаш си го замислувала совршениот маж, па веднаш се вљубила. Но, не го зела неговиот телефонски број па немала како да најде негов контакт...

После неколку дена, таа ја убива својата сестра.

 

Прашање: Кој бил мотивот за да ја убие сестра си?

(Добро размисли пред да одговориш!)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Одговор:

Се надевала дека непознатиот маж повторно ќе се појави на погребот.

-

Ако одговоривте точно на прашањето, размислувате како психопат. Ова прашање еден познат американски психијатар го поставувал при тестирање дали личноста има менталитет на убиец.

Многу од веќе уапсените убијци, кои учествувале во тестирањето, одговориле точно.

Би можело да ве интересира:

Тест на личноста: Животното што ќе го видите прво открива какви сте во љубовта Што значи ако видите птица или можеби коњ или...? Тестирајте се какви сте во уло...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg