Тест за интелигенција

test-za-inteligencija-povekjeОвој тест е развиен за да го мери коефициентот на интелигенција. Тестот е базиран на логика, но е повеќе направен за да ја тестира можноста за...


...надоградување и учење, меморијата, иновативното размислување и способноста симултано да лоцирате неколку проблеми.

Тестот ја мери општата интелигенција – г.

Калкулациите се базирани на одговори од повеќе од 250.000 луѓе.

Со среќа, па споделете го вашиот резултат!

Би можело да ве интересира:

Тест на личноста: Животното што ќе го видите прво открива какви сте во љубовта Што значи ако видите птица или можеби коњ или...? Тестирајте се какви сте во уло...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg