Тест: Погодете го филмот!

Преку емотикони се претставени насловите на 50 филмови. Интересен начин да се забавувате и да погодувате. Размислете што значат или на што асоцираат емотиконите за да ги откриете филмовите.

test-pogodete-go-filmot1

Ги очекуваме вашите одговори. Колку успеавте да погодите? Кој ќе ги погоди сите 50 филмови?

Би можело да ве интересира:

Тест на личноста: Животното што ќе го видите прво открива какви сте во љубовта Што значи ако видите птица или можеби коњ или...? Тестирајте се какви сте во уло...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg