Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест

Дали знаете колку ви е прецизен видот?

samo-lugjeto-so-besprekoren-vid-mozat-da-go-reshat-ovoj-test-01.jpg

Колку добро можете да забележувате речиси невидливи работи, промени во боите и нијансите?

Притоа, колку време ви треба?

Ако не сте имале досега можност да се проверите, овој тест ќе ви помогне.

Не ја менувајте светлината на мониторот (освен како не сакате да мамите)...

Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест
 1. 1. Точно или погрешно: Има срце на сликата.
  Точно
  Погрешно
 2. 2. Колку кругови има на сликата?
  1
  2
  3
  4
 3. 3. Кое животно е прикажано на сликата?
  Мачка
  Патка
  Куче
  Желка
  Не гледам животно
 4. 4. Колку патки има на сликата?
  1
  2
  3
  4
 5. 5. Каков облик се крие на сликата?
  Полумесечина
  Ѕвезда
  Сонце
  Срце
 6. 6. Колку линии има на сликата?
  1
  2
  3
  4
 7. 7. Како за крај. Можете да препознаете кој збор на англиски е напишан на сликата?
  CAT
  FAT
  BAT
  EAT

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест: Проверете колкав е вашиот потенцијал според сликата што ќе ја изберете Сите се одликуваме со уникатни квалитети и вештини кои ни стојат на располагање ...
Тест: Како размислувате, според она што го гледате на илустрацијата? Брз тест кој ќе ви открие малку повеќе за самите себе. Можеби и некоја информаци...
Оптичка илузија што ќе ве „полуди“ - Има 12 точки, но не можете да ги видите наеднаш Оваа оптичка илузија ќе ви го збуни и мозокот и очите. Има 12 точки, но дали мож...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg