Визуелен предизвик за најупорните: Која коцка е со грешка?

Предизвик што точно ќе го решат само најупорните, оние со моќ за забележување детали, но и љубителите на друштвени игри со коцки.

vizuelen-predizvik-za-najupornite-koja-kocka-e-so-greshka-01.jpg

Да провериме колку сте добри во забележување детали, но и колку брзо се откажувате.

Погледнете добро и најдете ја коцката што е со грешка.

vizuelen-predizvik-za-najupornite-koja-kocka-e-so-greshka-02.jpg

Успеавте? Ако се откажавте, преминете на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Предизвик кој ќе го решат точно само умните глави: Колку дупки има маицата? Оваа задача на прв поглед изгледа едноставно, но најверојатно ќе направи да погр...
Визуелен предизвик: Колку предмети можете да изброите на фотографијата? На фотографијата пред вас има неколку предмети. Тие се поставени еден врз друг, ...
Визуелен предизвик: Кој жолт круг е помал? Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Ве служи ли добро видот? Тестирајте с...
Визуелна загатка: Пронајдете ја различната мачка за 5 секунди Оваа загатка за 5 секунди ќе ја решат само оние кои имаат добра моќ на забележув...
Тест на кој повеќето ќе паднат: Колку чкорчиња има на илустрацијата? Навидум изгледа лесно, но многумина даваат грешен одговор – ќе го погодите ли ви...
Детективска задача: Кое дете е виновно за хаосот? Колку се силни вашите моќи на забележување детали? Ако треба да откриете кој е в...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg