Квиз: Ќе ги препознаете ли филмовите иако ликовите се избришани?


Квиз: Ќе ги препознаете ли филмовите иако ликовите се избришани?

Ако сте филмски фанатик, сигурно ќе успеете да препознаете за кој филм станува збор на сликите, иако ликот е избришан. 

kviz-kje-gi-prepoznaete-li-filmovite-iako-likovite-se-izbrishani01.jpg

Да провериме колку добро помните детали од филмови и дали ќе ги препознаете филмовите според облеката на ликовите.

Ќе ги препознаете ли филмовите иако ликовите се избришани?
 1. 1. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Ќе ги погодите ли сериите според емотикони? Можете ли да ги препознаете сериите само по неколку емотикони? Важите ли за фан ...
Квиз: Ќе ги погодите ли анимираните филмови само според емотикони? Погледнете ги емотиконите и направете си слика во глава – дали ќе погодите за ко...
Квиз: Колку филмови ќе препознаете само од силуетите на ликовите? Дали можете да препознаете за кој филм станува збор само од една сцена? А, дали ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg