Квиз: Популарни филмови претставени со емотикони – колку од нив ќе препознаете?


Квиз: Популарни филмови претставени со емотикони – колку од нив ќе препознаете?

Со текот на времето, емотиконите станаа важен дел од секојдневната комуникација. Пред неколку години, кога на пазарот почнаа да се појавуваат смартфоните, бевме ограничени на само неколку емотикони кои покажуваат разни емоции.

kviz-popularni-filmovi-pretstaveni-so-emotikoni-kolku-od-niv-kje-prepoznaete01.jpg

Денес постојат емотикони не само за емоции, туку и симболи кои покажуваат храна, пијалаци, работни места и бројни други работи.

Ова, пак, ни давам можност да кажеме цела мисла, користејќи ги само нив. Во овој квиз, со помош на неколку емотикони, вие треба да погодите за кој популарен филм станува збор.

Во продолжение следат 12 популарни филмови што сигурно ги знаете, претставени со разни емотикони и вие треба да погодите кој е кој. За да го видите точниот одговор кликнете на сликата.

Популарни филмови претставени со емотикони – колку од нив ќе препознаете?
 1. 1. Кој е овој филмски серијал?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Кој е овој филм?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Кој е овој филм?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Кој е овој филмски серијал?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Кој е овој филмски серијал?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Кој е овој филмски серијал?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Кој е овој анимиран филм?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Кој е овој филм?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Кој е овој филмски серијал?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Кој е овој филм?
  Кликни за одговорот
 11. 11. Кој е овој анимиран филм?
  Кликни за одговорот
 12. 12. Кој е овој филм?
  Кликни за одговорот

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Ќе ги погодите ли сериите според емотикони? Можете ли да ги препознаете сериите само по неколку емотикони? Важите ли за фан ...
Квиз: Ќе ги погодите ли анимираните филмови само според емотикони? Погледнете ги емотиконите и направете си слика во глава – дали ќе погодите за ко...
Квиз: Ќе ги препознаете ли филмовите иако ликовите се избришани? Ако сте филмски фанатик, сигурно ќе успеете да препознаете за кој филм станува з...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg