Квиз: Колку филмови, а колку серии ќе препознаете од една сцена?


Квиз: Колку филмови, а колку серии ќе препознаете од една сцена?

Ако редовно гледате филмови и серии и сте во тек со настаните, тогаш сигурно без проблем ќе ги препознаете од една сцена, дури и оние кои не ви се изгледани.

kviz-kolku-filmovi-a-kolku-serii-kje-prepoznaete-od-edna-scena-01.jpg

8-те фотографии во продолжение се всушност сцени од разни популарни филмови и серии, а вие треба да препознаете за кои станува збор.

За да го видите точниот одговор, кликнете на фотографијата.

Квиз: Колку филмови, а колку серии ќе препознаете од една сцена?
 1. 1. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Од која серија е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Од која серија е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Од која серија е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Од кој филм е оваа сцена?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Од која серија е оваа сцена?
  Кликни за одговорот

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Ќе погодите ли од која серија е секој „негативец“? Пандемијата нè натера скоро цела година да ја поминеме дома, па многумина почнаа...
Квиз: Постарите генерации ќе „растурат“ - колку знаете за најпопуларните филмови од 20-тиот век? Ако сте љубител на кинематографијата тогаш, без разлика на вашата возраст, верој...
Квиз: Колку филмови ќе препознаете од силуетите на главните ликови? Ако сте вистински филмоман, тогаш сигурно можете да погодите за кој филм станува...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg