Квиз: Можете ли да го препознаете филмот по стајлингот на главните хероини?


Квиз: Можете ли да го препознаете филмот по стајлингот на главните хероини?

Ќе препознаете ли кој лик се крие зад овие модни креации и за кој филм станува збор?

kviz-mozhete-li-da-go-prepoznaete-filmot-po-stajlingot-na-glavnite-heroini-01.jpg

Колку забележувате детали или во случајов модни појавувања додека гледате филмови?

Филмоманите не може да ги немаат изгледано одбраните филмови во продолжение, но колку се сеќаваат на модните креации на главните хероини?

Да провериме... Кликнете на секоја фотографија за точниот одговор.

Можете ли да го препознаете филмот по стајлингот на главните хероини?
 1. 1. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Од кој филм е овој стајлинг?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Ќе ги погодите ли сериите според емотикони? Можете ли да ги препознаете сериите само по неколку емотикони? Важите ли за фан ...
Квиз: Ќе ги препознаете ли филмовите иако ликовите се избришани? Ако сте филмски фанатик, сигурно ќе успеете да препознаете за кој филм станува з...
Квиз: Ќе ги погодите ли анимираните филмови само според емотикони? Погледнете ги емотиконите и направете си слика во глава – дали ќе погодите за ко...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg