Квиз за филмомани со моќ на забележување детали – пронајдете грешка во филмските сцени

Дали забележувате грешки во филмските сцени? Овојпат ние ви ја тестираме оваа моќ – имате задача да ги пронајдете грешките на фотките од познатите филмови и серии. 

kviz-za-filmomani-so-mokj-na-zabelezhuvanje-detali-pronajdete-greshka-vo-filmskite-sceni-01.jpg

Ретки се оние луѓе со толку добра моќ на забележување детали, што успеваат да забележат кога во иста филмска сцена имало прекин, па потоа косата на актерот е различна, палтото веќе не е закопчано и слично.

Овојпат ве предизвикуваме со фотографии од сцени од филмови и серии, на кои се направени мали промени, а вие треба да пронајдете која е разликата.

Квиз за филмомани со моќ на забележување детали – пронајдете грешка во филмските сцени
 1. 1. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 2. 2. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 3. 3. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 4. 4. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 5. 5. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 6. 6. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 7. 7. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 8. 8. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 9. 9. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот
 10. 10. Пронајдете ја разликата помеѓу двете фотографии.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Ќе погодите ли 10 македонски филмови само според една сцена? Вистински Македонец не смее да не даде точен одговор на сите 10 прашања... Дали ...
Квиз: Погодете ги филмовите од детството по една сцена Дали се сеќавате на филмовите што беа хит пред повеќе од 20 години и го обележаа...
Ретро квиз: Колку се сеќавате на омилените цртани од детството? Сигурни сме дека знаете кој е Том, а кој Џери, но дали се сеќавате како се вика ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg