Квиз: Дали логиката ви е силна страна?

Колку загатки ќе успеете да погодите точно? Логиката ви е силна страна ако ниту една не успее да ве збуни.

kviz-dali-logikata-vi-e-silna-strana-01.jpg

Проверете се - колку размислувате надвор од кутијата?

Кликнете на секоја слика за точниот одговор. 

Квиз: Дали логиката ви е силна страна?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку добро си ја познавате татковината – кои забавни факти за Македонија се вистина, а кои ла...  Дали таканаречените Камени кукли во село Куклица навистина се стари најмал...
Квиз: Само за експерти од сите области – дали се истакнувате со вашето знаење? Ако имате добри познавања од скоро сите области, овој квиз ќе биде прелесен за в...
Географски квиз: Реки и езера во Македонија – дали имате натпросечни познавања? Која река тече низ Битола, која е најголемата река во Македонија и колку природи...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg