Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете?


Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете?

Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте се што ви останало во меморија...

igrame-brza-geografija-nabrojte-ni-barem-3-sela-na-bukvata-g-vo-makedonija-01.fw.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку всушност знаете за технологијата што ја користите секојдневно? Денес компјутерите и смартфоните се сеприсутни – ги користиме за работа, ги кори...
Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „З“ во Македонија? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Е“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg