Квиз со 7 измешани лаги и вистини - Што е што?


Квиз со 7 измешани лаги и вистини - Што е што?

Колку лесно верувате во нешто што ќе слушнете или прочитате?

kviz-so-7-izmeshani-lagi-i-vistini-shto-e-shto-001.jpg

Колку често ги проверувате информациите кои ќе дојдат до вас, пред да поверувате во нив?

Ова се 7 лаги и вистини кои сигурно барем еднаш сте ги слушнале. Но, што е што?

Квиз со 7 измешани лаги и вистини - Што е што?
  1. 1.

  2. 2.

  3. 3.

  4. 4.

  5. 5.

  6. 6.

  7. 7.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали логиката ви е силна страна? Колку загатки ќе успеете да погодите точно? Логиката ви е силна страна ако ниту ...
Квиз: Дали важите за човек со широки општи познавања во друштвото? Дали можете да се впуштите во разговор на разни теми кога сте во секое друштво и...
Квиз: Колку добро ја познавате нашата татковина? Историски факти, географски поими, секојдневни, но важни работи - колку добро ја...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg