Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „И“ во Македонија?


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „И“ во Македонија?

Дали викендите ги користите за прошетки во природа и истражување на македонските села? Сте посетиле ли некое чие име започнува на буквата „И“? Знаете ли други села на оваа буква?

igrame-brza-geografija-znaete-li-nekoe-selo-na-bukvata-i-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот со села во Македонија на буквата „И“ е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои села на буквата „Е“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „У“ во Македонија? Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се ше...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg