Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „М“ во Македонија?


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „М“ во Македонија?

Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се шегуваат со вас дека сте „Истражи ја Македонија лик“? Ајде тестирајте ги вашите знаења...

igrame-brza-geografija-znaete-li-nekoe-selo-na-bukvata-m-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот со села во Македонија на буквата „М“ е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку всушност знаете за технологијата што ја користите секојдневно? Денес компјутерите и смартфоните се сеприсутни – ги користиме за работа, ги кори...
Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „И“ во Македонија? Дали викендите ги користите за прошетки во природа и истражување на македонските...
Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Р“ во Македонија? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg