Играме брза географија: Кои села на буквата „Н“ во Македонија ги знаете?


Играме брза географија: Кои села на буквата „Н“ во Македонија ги знаете?

Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте се што ви останало во меморија...

igrame-brza-geografija-koi-sela-na-bukvata-n-vo-makedonija-gi-znaete-01.jpg

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои села на буквата „К“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Квиз: Општи прашања од сите области – колку ќе одговорите точно? Дали ве интересираат историјата, музиката, хемијата и скоро секоја друга област?...
Квиз: Kолку добро се сеќавате на лектирите од втора година? Книгата е подарок кој можеме да го отвораме одново и одново. Сон којшто го држим...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg