Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „З“ во Македонија?


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „З“ во Македонија?

Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте се што ви останало во меморија...

igrame-brza-geografija-koi-sela-na-bukvata-z-vo-makedonija-gi-znaete-01.jpg

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои села на буквата „Е“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „И“ во Македонија? Дали викендите ги користите за прошетки во природа и истражување на македонските...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg