Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „З“ во Македонија?


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „З“ во Македонија?

Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте се што ви останало во меморија...

igrame-brza-geografija-koi-sela-na-bukvata-z-vo-makedonija-gi-znaete-01.jpg

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку всушност знаете за технологијата што ја користите секојдневно? Денес компјутерите и смартфоните се сеприсутни – ги користиме за работа, ги кори...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Е“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg