Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Р“ во Македонија?

Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брза географија“? Ајде тестирајте се што ви останало во меморија...

igrame-brza-geografija-znaete-li-nekoe-selo-na-bukvata-r-vo-makedonija-01.jpg

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Колку планини на буквата „Г“ знаете во Македонија? Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се ше...
Квиз по географија - ќе го решат само оние кои отвориле карта на Македонија Знаете ли колку е долга границата на Македонија или каде се наоѓа граничниот пре...
Квиз: Дали знаете повеќе од студент на медицина? Знаете ли колкав е нормалниот крвен притисок кај возрасна личност или каква тера...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg