Квиз: Ќе ги препознаете ли хитовите од 2000-ите само според неколку стихови?

Можете ли да се наречете крал/ица на хитовите од 2000-ите години? Дали до ден-денес ги пеете хитовите? Можете ли да ги препознаете само по неколку стиха?

kviz-kje-gi-prepoznaete-li-hitovite-od-2000-ite-samo-spored-nekolku-stihovi-01.jpg

Ако растевте со хитовите на 2000-ите невозможно е да не се сеќавате на најпознатите хитови кои и ден-денес се потпевнуваат. 

Да провериме колку ви останале врежани во сеќавање... Или, можеби модерната музика веќе ги засени старите музички стихови?

Обидете се да ги препознаете песните само според неколку стихови. 

Ќе ги препознаете ли хитовите од 2000-ите само според неколку стихови?
 1. 1.
  "Low"
  "Evacuate the Dancefloor"
  "Boom Boom Pow"
  "DJ Got Us Fallin' in Love"
 2. 2.
  "Get Low"
  "Temperature"
  "Yeah!"
  "Hey Ya!"
 3. 3.
  "Thnks fr th Mmrs"
  "Bad Day"
  "Bring Me to Life"
  "Wake Me Up Before You Go-Go"
 4. 4.
  "Drunk in Love"
  "Crazy in Love"
  "Cinderella"
  "Love on Top"
 5. 5.
  "Juliet"
  "You Belong With Me"
  "Unwritten"
  "Love Story"
 6. 6.
  "Bad Day"
  "Love Song"
  "Unwritten"
  "I Write Sins Not Tragedies"
 7. 7.
  "Irreplaceable"
  "Cupid Shuffle"
  "Leave (Get Out)"
  "We Are Never Ever Getting Back Together"
 8. 8.
  "Yeah!"
  "1, 2 Step"
  "Boom Boom Pow"
  "Tik Tok"
 9. 9.
  "Hips Don't Lie"
  "Crazy in Love"
  "Pon de Replay"
  "Rock Wit U"
 10. 10.
  "Somebody Told Me"
  "Drops of Jupiter"
  "Without Me"
  "How You Remind Me"

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку добро го владеете македонскиот јазик – погодете го значењето на овие 10 зборови Знаете ли што е „клаузула“ или „челуст“? Ако сакате да читате, и тоа не сам...
Квиз: Ако не одговорите точно на повеќето прашања – треба да се вратите во училиште Ве предизвикуваме да си го проверите знаењето - ова се прашања кои знаат да ги о...
Квиз: Само за експерти од сите области – дали се истакнувате со вашето знаење? Ако имате добри познавања од скоро сите области, овој квиз ќе биде прелесен за в...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg