Учиме за Македонија: Колку села има во нашата држава?


 Учиме за Македонија: Колку села има во нашата држава?

Ореше, Богомила, Нежилово, потоа Галичник, Гари, Јанче се само дел од прекрасните села во Македонија. Тие се нашето богатство. Дали знаете колку вкупно ги има на број? 

uchime-za-makedonija-kolku-sela-ima-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Учиме за Македонија: Колку градови има во Македонија? Дали географијата ви е силна страна? Ги знаете ли најзначајните работи за Македо...
Квиз: Колку всушност знаете за технологијата што ја користите секојдневно? Денес компјутерите и смартфоните се сеприсутни – ги користиме за работа, ги кори...
Учиме за Македонија: Како се вика првиот албум на Тоше Проески? Кога ќе се спомене името на Тоше Проески сигурно на ум ви паѓаат огромен број пр...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg