Трик прашање за најумните глави: Колку страници има книгата?

Дали го тренирате мозокот со логички загатки? Како се снаоѓате со најтешките предизвици? Ајде обидете се со овој...

trik-prashanje-za-najumnite-glavi-kolku-stranici-imala-knigata-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку знаете за вашите заби и дали правилно се грижите за нив? Знаете ли колку често треба да ги миеме забите? Знаете ли и колку долго треба да...
Квиз: Колку добро го владеете македонскиот јазик – погодете го значењето на овие 10 зборови Знаете ли што е „клаузула“ или „челуст“? Ако сакате да читате, и тоа не сам...
Квиз: Дали знаете повеќе од студент на медицина? Знаете ли колкав е нормалниот крвен притисок кај возрасна личност или каква тера...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg