Квиз: Колку сте добри во улогата на пријател?

Навистина е тешко да се најде вистински пријател и тоа пријателство да се одржи цел живот. Дали вие сте способни за тоа?

kviz-kolku-ste-dobri-vo-ulogata-na-prijatel-01.jpg

Да се биде добар пријател не е толку лесно како што изгледа. Дали вие разбирате што значи вистинско пријателство?

Не секој разбира. Некои луѓе забораваат дека за пријателите треба да бидеме тука не само во добро, туку и во зло.

Одговорете искрено на овие прашања и дознајте дали навистина сте толку добар пријател како што мислите.

Колку сте добри во улогата на пријател?
 1. 1.
  Јас
  Тие
  Наизменично
 2. 2.
  Преку заеднички познаници
  Училиште и работа
  Онлајн
 3. 3.
  Горе-долу
  Дефинитивно да
  Не
 4. 4.
  Ќе му пратам порака
  Стандард, ќе му купам некој подарок
  Ќе му подготвам изненадување
 5. 5.
  Му давам време и простор
  Смислувам како да го расположам
  Му нудам рамо за плачење
 6. 6.
  Постојано
  Речиси никогаш
  Зависи
 7. 7.
  Кога сум среќен/а
  Кога сум тажен/а
  Секогаш

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате среќа во животот? Дали се сметате себеси за среќна личност? Дали успевате да се извлечете од секак...
Квиз: Дали се однесувате по бонтон кога сте во ресторан? Со што се јаде салата, кој треба да нарача мажот или жената, каде се остава чант...
Квиз: Дали сте „напорен партнер“ кога сте во врска? Дали сметате дека сте совршен партнер и дека воопшто не сте напорни во врска? Да...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg