Квиз: Дали ја носите титулата „најмрзливата личност на светот“?

Дали сте личност која има изговор за да ја одложи секоја обврска, или зборот „мрзливост“ не постои во вашиот речник? Решете го квизот и дознајте.

kviz-dali-ste-mrzliva-ili-aktivna-lichnost-01.jpg

Некои луѓе без одложување сакаат да завршат со сите свои обврски, додека некои секогаш имаат изговор зошто да не прават ништо.

Во која категорија мислите дека спаѓате вие?

Дали ја носите титулата „најмрзливата личност на светот“?
 1. 1.
  Еднаш неделно, па и помалку
  Никогаш
  Скоро секој ден
  Неколкупати неделно
 2. 2.
  На секои 2-3 дена
  Секоја вечер
  Кога ќе ги извалкам сите и немам чисти
  Веднаш откако ќе ги употребам
 3. 3.
  Речиси секогаш
  Многу често
  Само кога немам обврски
  Никогаш
 4. 4.
  Средувам по нешто секој ден
  Еднаш неделно
  Еднаш месечно правам генералка
  Само кога повеќе нема место каде да седнам
 5. 5.
  Речиси секогаш
  Многу ретко
  Понекогаш
  Никогаш
 6. 6.
  Хаотично
  Изгледа малку хаотично, но барем облеката е здиплена
  Полупразен е бидејќи поголемиот дел од облеката ми е на креветот и подот
  Средено – целата облека е здиплена и организирана
 7. 7.
  Не сум сигурен/а
  Мрзлива личност
  Обично сум активен/а, но некогаш сум и мрзлив/а
  Многу активна личност

Спирова С. | Црнобело

фото: depositphotos.com

Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку лесно паѓате на (онлајн) измами? Дали лесно им верувате на сите или секогаш сте свесни дека кога нешто звучи прем...
Квиз: Дали партнерот ви е љубоморен? Дали чувствувате дека сте со личност што не може да се израдува на ниту еден ваш...
Квиз: Дали ги следите најосновните бонтон правила кога сте на јавно место? Дали ги земате предвид луѓето околу вас кога сте на јавно место, или настојувате...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg