Квиз: Каде ќе се чувствувате најбезбедно во овој темен парк?


Квиз: Каде ќе се чувствувате најбезбедно во овој темен парк?

Забавниот квиз во продолжение е еден вид на психолошко толкување, со оглед на тоа како реагирате во непредвидени ситуации.

kviz-kade-se-cuvstvuvate-najbezbedno-vo-ovoj-temen-park-001.jpg

Замислете си дека сте во парк навечер и одеднаш сфаќате дека нема никој во близина. Комплетно сте сами.

Не можете да најдете начин да излезете од паркот, ниту знаете каде одите...

Квиз: Каде ќе се чувствувате најбезбедно во овој темен парк?
  1. Што правите? Каде ќе се чувствувате најбезбедно?
    Опција број 1: Ќе седнете на клупата и ќе чекате некој да дојде по вас.
    Опција број 2: Ќе седнете на најсветлото место и ќе останете таму додека не се раздени.
    Опција број 3: Ќе се качите на дрвото и ќе останете таму, додека не видите човек.
    Опција број 4: Ќе продолжите да шетате низ паркот, барајќи излез и пат за накај дома.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Она што го видовте прво на сликата ќе ви открие какви се трудите да бидете кога сте заљубени Каква личност сте кога сте заљубени е една работа, но какви се преправате дека с...
Срце, ум или интуиција? Првото нешто што ќе го видите на сликата открива што ве води низ животот Оптичките илузии честопати покажуваат како секоја личност може да забележи разли...
Тест на личноста преку илустрација: Гледате девојка или машки лик? Внимателно одговарајте, бидејќи ова е уште една оптичка илузија која може да ви ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg