Визуелен предизвик: Пронајдете го различното девојче за 5 секунди

Овој визуелен предизвик за 5 секунди ќе го решат само оние кои имаат добра моќ на забележување детали. Дали и вие ќе успеете во тоа или ќе се откажете?

vizuelen-predizvik-devojce-01.jpg

Понекогаш е добро за очите и мозокот да се тренирате со ваков тип визуелни загатки.

Овој пат ви нудиме илустрација на која се нацртани идентични ликови на девојче, но едно се разликува од останатите.

Ќе успеете ли да го пронајдете девојчето што не е исто со другите за 5 секунди?

vizuelen-predizvik-02.jpg

Решението е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Визуелен предизвик: Кој жолт круг е помал? Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Ве служи ли добро видот? Тестирајте с...
Визуелен предизвик: Кој е сопругот на Ана? Визуелните предизвици се создадени за да се забавуваме, но и да размислуваме лог...
Визуелен предизвик: Пронајдете го различното смајли за помалку од 10 секунди Овој визуелен предизвик за помалку од 10 секунди ќе го решат само оние со добра ...
Визуелен предизвик на кој сигурно ќе одговорите погрешно Оваа илустрација на прв поглед изгледа едноставно, но може да ве збуни... Колку ...
Визуелен предизвик: За 10 секунди пронајдете ја грешката на илустрацијата Ако имате добро око и остар ум, овој визуелен предизвик ќе го решите за помалку ...
Предизвик кој ќе го решат точно само умните глави: Колку дупки има маицата? Оваа задача на прв поглед изгледа едноставно, но најверојатно ќе направи да погр...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg