Визуелен предизвик: Кој е сопругот на Ана?

Визуелните предизвици се создадени за да се забавуваме, но и да размислуваме логички и да го „размрдаме умот“. Од илустрацијата, ќе погодите ли кој е сопругот на Ана?

vizuelen-predizvik-koj-e-soprugot-na-ana-01.jpg

Ана има привремена амнезија. Двајцата мажи покрај неа изгледаат многу слично, па таа не може да се сети.

Можете ли да ѝ помогнете да препознае кој од двајцата мажи ѝ е сопруг?

Погледнете ја илустрацијата - дали мислите дека го знаете одговорот?

vizuelen-predizvik-koj-e-soprugot-na-ana-03.jpg

Решението е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Визуелен предизвик: Кој жолт круг е помал? Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Ве служи ли добро видот? Тестирајте с...
Визуелен предизвик на кој сигурно ќе одговорите погрешно Оваа илустрација на прв поглед изгледа едноставно, но може да ве збуни... Колку ...
Предизвик кој ќе го решат точно само умните глави: Колку дупки има маицата? Оваа задача на прв поглед изгледа едноставно, но најверојатно ќе направи да погр...
Визуелен предизвик: Пронајдете го различното смајли за помалку од 10 секунди Овој визуелен предизвик за помалку од 10 секунди ќе го решат само оние со добра ...
Визуелен предизвик: Пронајдете го различното девојче за 5 секунди Овој визуелен предизвик за 5 секунди ќе го решат само оние кои имаат добра моќ н...
Визуелен предизвик: Пронајдете ги 5-те грешки на илустрацијата Дали имате добра моќ на забележување? Ќе успеете ли да ги најдете сите грешки на...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg