Тест: Машко или женско?

Живееме во време кога веќе не можете ни да издиференцирате машки и женски. Мажи стануваат жени, прават јавни операции на своите полови органи, транвестити еден куп, жени кои се однесуваат како мажи...

Една од земјите позната по овие трансформации е Тајланд, па затоа велат добро да ги отворите очите кога сте веќе таму.

За вас имаме мала задача. Навидум сите се згодни и убави девојки, но ќе успеете ли да погодите кои од овие се навистина жени, а кои се мажи трансформирани во женски?

test-mako-ili-zenskoКлик врз сликата за да го отворите тестот

И, како поминавте?

Би можело да ве интересира:

Вирална дебата: Дали гледате нешто повеќе во логото на Тоблероне освен планина? Мало дете кое првпат пробало Тоблероне видело нешто во логото што повеќето цел ж...
Тест на кој повеќето ќе паднат: Колку чкорчиња има на илустрацијата? Навидум изгледа лесно, но многумина даваат грешен одговор – ќе го погодите ли ви...
Кои знаци треба да ги додадете за да добиете точно равенство? Од четирите цифри кои се на фотографијата пред вас, со математички операции обид...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg