Тест за видот: Каде се крие розата?


Тест за видот: Каде се крие розата?

Дали имате изострен вид? Дали ќе успеете да ја пронајдете скриената роза и за колку време?

test-za-vidot-kade-se-krie-rozata-01.jpg

Ако не успеавте, одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Среде отпадоците се крие инсект - го гледате ли? Среде отпадоците од пијалаци, млеко и што уште не, се крие инсект. Дали ќе го пр...
Квиз од кој повеќето ќе се откажат: Ќе имате ли трпение за сите предизвици? Разните бои и форми лесно може да го збунат мозокот, а многумина ќе се откажат у...
Квиз за оние чиј мозок не е „во зимски сон“: Ќе ги најдете ли скриените предмети? За оние чиј мозок е уште отсега во зимски сон, ова ќе биде тешка ментална гимнас...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg