Предизвик: Пронајдете ја ламбата помеѓу парчињата мебел - ќе успеете ли за 37 секунди?


Предизвик: Пронајдете ја ламбата помеѓу парчињата мебел - ќе успеете ли за 37 секунди?

predizvik-pronajdete-ja-lambata-pomegju-parchinjata-mebel-kje-uspeete-li-za-37-sekundi-01.jpg

Само луѓето со изрострен вид ќе успеат да го решат овој предизвик.

Пронајдете ја ламбата помеѓу парчињата мебел и растенијата…

На луѓето во просек им се потребни 37 секунди за да успеат во ова - колку ќе ви биде потребно на вас?

predizvik-pronajdete-ja-lambata-pomegju-parchinjata-mebel-kje-uspeete-li-za-37-sekundi-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Пронајдете го молецот што се сокрил меѓу облеката - за колку секунди ќе успеете? Имате ли изострен вид? Новата предизвикувачка задача ќе ви помогне да го тестира...
Предизвик за луѓе со изострен вид: Пронајдете ja рибата помеѓу октоподите Еве ви уште една шанса да си докажете колку сте внимателни и колку имате изостре...
Предизвик за најтрпеливите: Пронајдете ја шајката помеѓу aлатките Нова предизвикувачка задача е пред вас... Среде многуте алатки дали ќе ја пронај...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg