Квиз за оние кои ги забележуваат и најситните детали – Најдете ги сите грешки на илустрациите


Квиз за оние кои ги забележуваат и најситните детали – Најдете ги сите грешки на илустрациите

Визуелните загатки се навистина забавни, а истовремено и одлични за вашиот мозок. Тие можат да ви помогнат да ја подобрите способноста за набљудување и забележување на дури и најситните детали.

kviz-za-onie-koi-gi-zabelezhuvaat-i-najsitnite-detali-najdete-gi-site-greshki-na-ilustraciitе-01.jpg

Ако сакате да проверите дали сте експерти за забележување ситници, или само сакате да го раздвижите мозокот, овие визуелни загатки ви го нудат токму тоа.

На секоја илустрациja во продолжение има по неколку грешки, а вие треба да се обидете да ги најдете сите.

За да го видите точниот одговор кликнете на илустрацијата.

Најдете ги сите грешки на илустрациите
 1. 1. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали ги забележувате и најситните детали - пронајдете ги сите грешки Дали имате способност да ги забележувате и најситните детали, што обично другите...
Колку добро забележувате детали – најдете го цветот што не припаѓа на илустрациите Кога гледаме некој дезен, обично нашиот мозок ги игнорира ситните разлики и пром...
Квиз: 5 загатки за тестирање на логиката - кој прави грешка? Ајде да провериме колку ви се добри моќите за забележување детали... Можете ли д...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg