Среде отпадоците се крие инсект - го гледате ли?


Среде отпадоците се крие инсект - го гледате ли?

srede-gjubreto-se-krie-insekt-go-gledate-li-01.jpg

Среде отпадоците од пијалаци, млеко и што уште не, се крие инсект. Дали ќе го пронајдете и за колку време?

Предизвик кој треба брзо да го решите:

srede-gjubreto-se-krie-insekt-go-gledate-li-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Тест за видот: Каде се крие розата? Дали имате изострен вид? Дали ќе успеете да ја пронајдете скриената роза и за ко...
Квиз за оние чиј мозок не е „во зимски сон“: Ќе ги најдете ли скриените предмети? За оние чиј мозок е уште отсега во зимски сон, ова ќе биде тешка ментална гимнас...
Визуелен предизвик: Каде на небото се крие пилето? Овој визуелен предизвик ви прикажува небо полно со објекти, меѓу кои се крие и е...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg