Квиз за најинтелигентните: Ќе ги пронајдете ли грешките?


Квиз за најинтелигентните: Ќе ги пронајдете ли грешките?

Велат дека интелигентните луѓе имаат моќ на забележување детали, а грешките на овие илустрации ќе ги пронајдат само оние со најизострен вид.

kviz-za-najinteligentnite-kje-gi-pronajdete-li-greshkite-01.jpg

Дали сте вие „соколовото око“ во друштво? Забележувате ли секогаш кога некој има нешто ново на себе или во домот? Ги забележувате ли грешките во филмските сцени?

Ако одговорот на овие прашања е да, тогаш со сигурност махерски ќе го решите квизот.

Останатите, ќе се помачат додека да ги пронајдат сите грешки.

Кликнете на секоја илустрација за точниот одговор.

Ќе ги пронајдете ли грешките?
 1. 1. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз за „ситничари“: Ќе ги уловите ли грешките? Ситничарите лесно забележуваат секакви детали кои за другите не се интересни, па...
Квиз: Што не е во ред на прикажаните сцени? Покрај квизовите за проверка на знаењето, добро е некогаш да го раздвижиме умот ...
Квиз за оние со изострен вид: Ќе ги најдете ли сите грешки? Истренирајте го видот и проверете колку ви се добри способностите за забележувањ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg