Квиз за „ситничари“: Ќе ги уловите ли грешките?


Квиз за „ситничари“: Ќе ги уловите ли грешките?

Ситничарите лесно забележуваат секакви детали кои за другите не се интересни, па квизот ќе го поминат само оние со најизострен вид.

kviz-za-sitnichari-kje-gi-ulovite-li-greshkite-01.jpg

Ако сте од оние кои најчесто не го гледаат предметот кој го бараат, а истиот стои пред вас, веројатно тешко ќе стигнете до последно прашање без да се откажете.

Но, ако сте од оние на кои ништо не им бега од погледот, тогаш овој квиз за вас е само загревање.

Кликнете на сликата за точниот одговор.

Квиз за „ситничари“: Ќе ги уловите ли грешките?
 1. 1. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Што не е во ред на фотографијата?
  Кликни за одговорот
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз за оние со изострен вид: Ќе ги најдете ли сите грешки? Истренирајте го видот и проверете колку ви се добри способностите за забележувањ...
Квиз: Што не е во ред на прикажаните сцени? Покрај квизовите за проверка на знаењето, добро е некогаш да го раздвижиме умот ...
Квиз: 5 загатки за тестирање на логиката - кој прави грешка? Ајде да провериме колку ви се добри моќите за забележување детали... Можете ли д...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg