Квиз од кој повеќето ќе се откажат: Ќе имате ли трпение за сите предизвици?


Квиз од кој повеќето ќе се откажат: Ќе имате ли трпение за сите предизвици?

Разните бои и форми лесно може да го збунат мозокот, а многумина ќе се откажат уште на половина прашања. Ќе успеете ли вие да одговорите точно на предизвиците до крај?

kviz-od-koj-povekjeto-kje-se-otkazhat-kje-imate-li-trpenie-za-site-predizvici-01.jpg

Ќе успеете ли помеѓу многуте предмети да ги најде двата идентични? 

Ова е таков тест кој ќе ви ги размрда мозочните виуги и ќе ви го тестира трпението.

Кликнете на секоја илустрација за да го видите точниот пар.

Тест за мозочните виуги: Најди го парот
 1. 1. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 2. 2. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 3. 3. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 5. 5. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 6. 6. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 7. 7. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 8. 8. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 9. 9. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 10. 10. Најди го парот:
  Кликни за одговорот
 11. 11. Најди го парот:
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест за видот: Каде се крие розата? Дали имате изострен вид? Дали ќе успеете да ја пронајдете скриената роза и за ко...
Квиз за оние со изострен вид: Пронајдете ги предметите кои немаат пар Колку пати ви се случило да барате нешто низ дома, а предметот да е цело време п...
Квиз: Колку е остар вашиот вид? Пронајдете го триаголникот со различна боја Човечкото око може да разликува милиони различни бои. Сепак, видот на секој од н...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg