Квиз за тестирање на вниманието: Погодете кое лого на брендовите е вистинското

Брендови за автомобили, познати синџири за брза храна и пијалаци, светски бензински пумпи... Со мали измени во логото на овие познати брендови – ќе познаете ли кое е вистинското?

kviz-za-testiranje-na-vnimanieto-pogodete-koe-logo-na-brendovite-e-vistinskoto-01.jpg

Колку забележувате детали? Дали може да се пофалите со добра меморија и соколово око?

Да провериме колку запомнувате детали кои секојдневно ги гледате во опкружувањето. Овојпат се фокусираме на познати брендови и нивните логоа.

Кликнете на секоја фотографија за точниот одговор и разликата помеѓу логоата. 

Погодете кое лого на брендовите е вистинското
 1. 1. Кое е вистинското лого на Superman?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Кое е вистинското лого на Ford?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Кое е вистинското лого на Coca Cola?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Кое е вистинското лого на BMW?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Кое е вистинското лого на Apple?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Кое е вистинското лого на Starbucks?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Кое е вистинското лого на KFC?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Кое е вистинското лого на MINI?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Кое е вистинското лого на Shell?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Кое е вистинското лого на BIC?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Вирална дебата: Дали гледате нешто повеќе во логото на Тоблероне освен планина? Мало дете кое првпат пробало Тоблероне видело нешто во логото што повеќето цел ж...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg