Кој од тројцата мажи чека девојка на љубовен состанок?

Дали романтиката, но и моќта за забележување детали ви се силна страна? Ќе погодите ли кој маж чека девојка?

koj-od-trojcata-mazhi-cheka-devojka-na-ljuboven-sostanok-02.jpg

Колку сте способни да го откриете секој детаљ од само една илустрирана сцена?

Можете ли да погодите кој од овие тројца мажи е на љубовен состанок?

Одговорот е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Дали мозокот ви работи брзо - колку триаголници има на сликата? Колку триаголници можете да изброите на цртежот и за колку време? Колку триаг...
Мозгалка: Колку осумки гледате на сликата? Станува збор за едноставна фотографија на која треба да изброите колку пати го г...
97% од луѓето не успеваат: Гледате ли вие две мачки на илустрацијата? Дали сте во оние 3% кои имаат беспрекорен вид или сепак не можете да ги пронајде...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg