Само луѓето со трпение и изострен вид ќе го решат овој визуелен предизвик

Среде ова море од бројки се крие балетски фустан... Ќе успеете ли да го пронајдете и за колку секунди?

samo-lugjeto-so-trpenie-i-izostren-vid-kje-go-reshat-ovoj-vizuelen-predizvik-01.jpg

Гледајте упорно, долго и детално... Ќе успеете!

samo-lugjeto-so-trpenie-i-izostren-vid-kje-go-reshat-ovoj-vizuelen-predizvik-02.jpg

Одговорот е на следната страница...Би можело да ве интересира:

„Астронаутски“ предизвик за умни глави: Што е погрешно на илустрацијата? Астронаутот ја постигнал својата цел, но нешто е погрешно на оваа илустрација. Ш...
Предизвик за познавачите на дијалекти: Што е „ајпутка“? Дали ги познавате дијалектите во македонскиот јазик или сте од оние кои никогаш ...
Загатка за остроумни: Колку јајца имате? На социјалните мрежи кружи загатката со 4-те јајца, која за многумина е лесна, н...
Предизвик за познавачите на дијалекти: Знаете ли што е „паница“? Колку го знаете валандовскиот дијалект? Пишете ни во коментар дали се употребува...
Трик прашање за луѓе со детективски ум: Како возачот ја видел мачката? Ги тестираме вашите детективски способности со еден едноставен случај... Како е ...
Тешка задача која ќе ја решат само генијалци: Кои броеви треба да стојат на празните места? Оваа математичка загатка не може да ја реши секој. Дали мислите дека ќе ви успее...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg