Детективска задача: Кој не е вампир?

Колку се силни вашите моќи на забележување детали? Ако треба да откриете кој не е вампир, ќе успеете ли?

zabaven-detektivski-predizvik-koj-ne-e-vampir-01.jpg

Помош на следната страница...Би можело да ве интересира:

Предизвик за познавачите на дијалекти: Што е „ајпутка“? Дали ги познавате дијалектите во македонскиот јазик или сте од оние кои никогаш ...
Предизвик за познавачите на дијалекти: Знаете ли што е „паница“? Колку го знаете валандовскиот дијалект? Пишете ни во коментар дали се употребува...
„Астронаутски“ предизвик за умни глави: Што е погрешно на илустрацијата? Астронаутот ја постигнал својата цел, но нешто е погрешно на оваа илустрација. Ш...
Забавен предизвик за остроумни: Што доаѓа без да се најави? Дали сметате дека сте досетлива личност? Ако да, одговорот на ова прашање ќе го ...
Предизвик за познавачите на дијалекти: Во кој град се користи изразот? Дали сте добри познавачи на македонските дијалекти? Ако да, тогаш без проблем ќе...
Трик прашање за луѓе со детективски ум: Како возачот ја видел мачката? Ги тестираме вашите детективски способности со еден едноставен случај... Како е ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg