Лесна, а предизвикувачка загатка: Можете ли да одговорите точно?

Дали сте од оние луѓе што сакаат загатки? Прочитајте го прашањето и пробајте да одговорите точно...

lesna-a-predizvikuvachka-zagatka-mozhete-li-da-odgovorite-tochno-01.jpg

Прстот ти влегува внатре. Си играш со него кога ти е здодевно. Кога ќе се омажиш, „заглавуваш“ со еден ист засекогаш... Што е тоа?

lesna-a-predizvikuvachka-zagatka-mozhete-li-da-odgovorite-tochno-02.jpg

Одговорот е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Лесна загатка која сериозно ќе ве збуни: Што може да биде тоа? Оваа загатка прво ќе ве збуни, а кога ќе го видите одговорот сигурно ќе се насме...
Мозгалка за умни глави: Колку брзо ќе се сетите на одговорот? Дали сакате предизвици? Тогаш оваа логичка задача е само за вас. Колку брзо ќе с...
Загатка за умни глави: Ќе се сетите ли за какви роднински односи се работи? Дали се сметате за досетлива личност? Во оваа загатка одговорот ви е пред очи, н...
Лесна, но и малку предизвикувачка загатка: Кога е возможно ова? Дали сте од оние луѓе што сакаат загатки? Прочитајте го прашањето и пробајте да ...
Трик прашање: Колку банани можете да изедете? Дали загатките ви се силна страна? Дали сакате забавни трик прашања? Одговорот н...
Загатка за деца што ќе ве замисли: За колку време ќе се сетите на одговорот? Оваа загатка е наменета за деца, но веруваме дека и голем број возрасни ќе се по...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg